VEELGESTELDE VRAGEN

Zitten jullie alleen in Utrecht?

Ja nog wel, onze eerste vestiging is in Utrecht, maar hebben het doel om snel meerdere vestigingen te openen. Zie je een interessante locatie voor ons, mail ons en wij zullen je dankbaar zijn!

 

Hoe kan ik bij jullie betalen?

Wij accepteren bijna alle betaalkaarten met uitzondering van American Express, daarnaast kun je contant betalen. Echter een betaalkaart heeft onze voorkeur, dat scheelt weer een keertje naar de bank lopen!

 

Is jullie assortiment glutenvrij?

We zijn continue bezig met de ontwikkeling van onze producten, momenteel hebben we nog geen glutenvrije variant.

 

Ik heb een eigen Chimney variant toegestuurd maar heb nog geen reactie gehad?

We zijn blij met je creatieve input en proberen er altijd binnen 10 werkdagen op te reageren.

 

Ik wil ook een Mister Twister beginnen, kan dat?

Zeker, we bespreken graag met jou de mogelijkheden.

 

Ik heb een product dat mogelijk interessant voor jullie kan zijn?

Leuk, maar in onze winkels gaan onze klanten voor alles, je kan eventueel een sample opsturen, waarna wij bij interesse vanuit onze kant contact met je op zullen nemen.

 

Hoe werkt de spaarkaart?

Je krijgt van ons een spaarkaart, hierop vul je, je naam, geboortedatum (mag ook zonder jaar 😉 ) en e-mailadres in. Bij aankoop van iedere Chimney krijg je een stempel, bij het inleveren van een volle kaart mag je een gratis Chimney uitzoeken.

 

Studieopdracht?

Leuk dat je ons kritisch onder de loep wil nemen. Neem gerust contact met ons op zodat we kunnen kijken of we je een kijkje in de keuken kunnen laten nemen.

 

Zijn jullie verpakkingen duurzaam?

De planeet en het milieu vinden wij erg belangrijk. Al onze disposables dragen een FSC keurmerk, wij werken liever niet met plastic verpakkingen. Gooi je disposables altijd weg in een prullenbak!

 

Sponsoren jullie ook?

Momenteel sponseren wij geen specifieke clubs of verengingen.

 

Niet tevreden?

Onze Chimney Artists doen er alles aan om voor jou de lekkerste Chimney te maken, mocht je niet helemaal tevreden zijn, laat het ons weten en we zoeken een oplossing, om je weer blij te maken!